Tuinontwerp

Groenburo Vaessen - Tuinontwerp Nijmegen
De roots van Groenburo Vaessen liggen van origine op het tuinontwerp. Na de opleidingen op de middelbare tuinbouwschool en de kunstacademie wilde Maarten in eerste instantie starten met alleen een ontwerpbureau. Al snel merkte hij dat het nog meer voldoening gaf, als je ook echt maakt wat je tekent. Het hele proces begeleiden van tekentafel tot aan de praktijk dus!

Werkwijze
Wat vooral belangrijk is bij het tuinontwerp is dat we vooraf helder krijgen wat je precies wilt. En wat je budget is. Ook spreken we regelmatig mensen die niet precies weten wat ze willen met de tuin. Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen. Ze weten alleen wel dat ze er iets aan willen veranderen. Of een gedeelte. Andere beplanting, bestrating en/of schutting bijvoorbeeld. Door het stellen van de juiste vragen en zelf suggesties aan te dragen, komen we er vanzelf achter wat je uiteindelijk echt graag wilt.

We maken een afspraak en komen vrijblijvend langs om je wensen te inventariseren en mee te denken met je ideeën. Door goed te luisteren en je tuinwensen en budget te combineren, komen we vaak een heel eind. Soms kan het helpen om alvast een moodboard te maken op Pinterest.
Als we de tuin hebben ingemeten, kunnen we aan de slag met het ontwerp. Dat wordt een tekening op schaalgrootte waarop je duidelijk kunt zien wat waar komt m.b.t. de bestrating, schuttingen in combinatie met (reeds bestaande) beplanting. De beplanting wordt in een later fase in detail uitgewerkt. We zorgen eerst voor een goed kader. Aan de hand van het ontwerp wordt de offerte gemaakt en wordt er een specificatie van de materialen meegenomen.

Kosten
Besluit je om het tuinontwerp ook door ons te laten te uitvoeren? Dan is het tuinontwerp gratis. Ga je zelf aan de slag met het ontwerp? Dan betaal je eenmalig € 400,- ex btw. Uiteraard kunnen we ook periodiek het onderhoud van je nieuwe tuin verzorgen. 


Wil je weten wat Maarten en zijn team voor jouw tuinontwerp in Nijmegen kunnen betekenen? Bekijk ons werk om een indruk te krijgen. Heb je een concrete vraag? Stuur een mailtje naar info@groenburovaessen.nl of bel met 06-54 23 46 75.