Over

Groenburo Vaessen - Hovenier Nijmegen
Groenburo Vaessen is 25 jaar geleden opgericht door Maarten Vaessen en is inmiddels een begrip in de regio Nijmegen. Maarten krijgt er energie van als hij mensen blij kan maken met hun tuin en dat is zijn belangrijkste drijfveer. Samen met collega Frank zorgt Maarten voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Maatschappelijke betrokkenheid, persoonlijk, luisterend, bevragend, meedenkend en behulpzaam zijn kenmerkend voor de werkwijze van Groenburo Vaessen. Dat blijkt ook uit het feit dat Groenburo Vaessen in de dagelijkse werkzaamheden wordt geholpen door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt van het Ambachtsplein. Op deze manier kunnen Maarten en Frank als leermeester hun steentje bijdragen en andersom verrijkt het ook hun eigen leven. ‘Wie goed doet goed ontmoet’ toch!?”

Wil je weten wat Maarten en zijn team voor jouw tuin kunnen betekenen? Bekijk ons werk om een indruk te krijgen. Heb je een concrete vraag? Stuur een mailtje naar info@groenburovaessen.nl of bel met 06-54 23 46 75.
Hovenier Nijmegen
Frank (links) & Maarten (rechts).